logo multiculti
ANNONSERA
ANNONSER
 

 
KALENDER DANS NAMN & BETYDELSE SPRÅK MULTIGUIDE MAT INFO KONTAKT
INFO – MULTICULTI.SE
Multiculti kalender med svenska och internationella högtidsdagar.
Dansställen och dansläger.

Internationella namn. Språklexikon.
Multiguide med omräkningstabeller.

OBS!
multiculti.se är under ombyggnad, saknade sidor och uppgifter uppdateras varteftersom de blir klara.
Tanken med multiculti.se är att göra det lättare att finna det bästa av det mesta med internationell anknytning. Visst finns sökmotorer... sida upp och sida ner... Här finns i stället det bästa urvalet redan samlat under respektive kategori och några med sökfunktion inom ämnet. För att du enkelt och snabbt ska hitta det du söker.

• Multiculti kalender med svenska och internationella dagar värda att fira eller reflektera över. Kalendern är baserad på svenska och internationella almanackor.
• Namn, var de härstammar från och dess betydelse
• Dansställen och dansläger
• Traditionella recept från olika länder
• Butiker med internationell mat
• Multiguide med omräkningstabeller, landsnummer, landskapssymboler etc


Kalendern – Rörliga dagar
Högtidsdagar har oftast ett fast datum. Men bland vissa kan datumet variera beroende på månens position och vilken tideräkning som tillämpas. Datumet kan även variera bland de icke religiösa högtidsdagar, t.ex. "första månaden i oktober" (Internationella barndagen). De rörliga helgdagarna i Sverige är Påskdagen, Kristi Himmelsfärd, Pingstdagen, Midsommarafton och Alla helgons dag.

Uppdatering och rättelser
Innehållet i multiculti.se är ej komplett och utökas varteftersom. Eventuella rättelser och tillägg välkomnas. Rapportera gärna om trasiga länkar. Tack.

info(kanelbulle)multiculti.se

multiculti.se får gärna länkas till ett nytt fönster, men ej in i ett frameset. Layout, logotyper, text och bilder får ej ändras. Koder får ej ändras vilket kan medföra trasiga länkar.
xxx  Copyright © artini design&photo | multiculti.se Webbdesign&Produktion: www.artini.se